Over mij

en mijn opleidingen


Pauline Tromp

Over mijzelf kan ik U vertellen dat ik een ongelooflijk fijn beroep heb gekozen.

 

Ik vind het werken met Shiatsu therapie / 4-dimensioneel Bodywork en Central Channel Release altijd een feest.
Ik geniet er enorm van om mijn patiënten/cliënten steeds meer van hun eigen lichaamsbewustzijn en lichaamsintelligentie te kunnen laten ervaren en laten voelen.
Zo kan er meer bewustzijn gecreëerd worden doorheen het hele lichaam en in “the mind” en daardoor in hun eigen leven, zodat er vanuit een winst aan rust en ontspanning geleefd kan worden.

Het lichaam is zoveel intelligenter dan onze hersenen.

Het luisteren naar het lichaam ervaar ik als de meest eerlijke manier om een mens tegemoet te treden. Het is tevens een heldere manier om de oorzaken te vinden, die ten grondslag liggen aan het feit dat iemand voelt dat ie niet lekker in zijn/haar vel zit en daardoor niet goed functioneert.
Het lichaam laat precies die spanningsplekken zien en waarnemen, waar een mens in zijn “mind” nooit aan gedacht zou kunnen hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat problemen kunnen worden opgelost, omdat de oorzaak gevonden kan worden.

Gevolgde opleidingen

 

In 1998 startte ik met de 3-jarige opleiding tot Kashmir-Yogadocente, tegelijkertijd heb ik de 3-jarige opleiding voor Shiatsu therapie gevolgd aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen; QING - BAI.

Als vervolg op de Shiatsu therapie ben ik de opleiding 4-Dimensioneel Bodywork, aan de DUMAI-school in België, gaan volgen, welke in 2005 afgerond is.

Binnen de 4D-life school in Nederland heb ik 5 leerjaren geassisteerd in de 4 dimensioneel bodywork opleiding.

Alle Shin Tai Shiatsu opleidingen heb ik in Europa gevolgd,
gedoceerd door Saul Goodman zelf.  Daarna ben ik bij Saul Goodman toegelaten tot de Shin Tai Shiatsu Teacher Trainingen  welke afgerond zijn in 2012.

De Shen Master Shiatsu Trainingen, gedoceerd door Jorg Schurpf, zijn in 2017 afgerond.  

Het diploma westers medische basiskennis  op hbo-niveau is behaald in 2016. Dit is van belang voor het registreren in het erkend therapeuten register van Nederland.