Reviews van studenten CCR nascholing: 

Studenten CCR hebben het volgende geschreven:

 

Studente Advanced CCR : 2024 

 

Na mijn ontdekking van Central Channel Release (CCR) werd ik zó enthousiast, dat ik me inschreef voor de Central Channel practitioner. Wát een feestje en wat bijzonder is ons lichaam toch! De uitgebreide, doorleefde kennis en wijsheid van Pauline is een cadeau. In de eerste opleidingsronde zat al zóveel informatie dat het tijd nodig had om te landen en zélf te ervaren met cliënten. 
Het smaakte al snel naar meer. Ik wilde meer leren en nog meer weten over alle mogelijkheden van CCR. De keuze voor de CCR advanced was dan ook snel gemaakt. Wát een rijkdom zit er in deze manier van werken. We leerden over allerlei extra punten die behandeld kunnen worden om het lichaam te helpen ontladen en terug te brengen naar een flowstaat. Mijn respect en de verwondering voor het menselijk lichaam is nog groter geworden. Pauline deelt haar kennis vanuit rust, grote passie en ervaring. Het is heerlijk om alle informatie die ze deelt op te zuigen om vervolgens zelf in de praktijk te brengen. 
Mirjana - Nijmegen

 

Studente CCR: (maart 2022)

 

Mijn ervaring:

De training heeft mij mooie nieuwe inzichten gegeven over de Central Channel Release behandeling. Naast een goede theoretische uitleg liet Pauline ons als cursisten ervaren wat de behandeling met je doet en hoe je als therapeut moet handelen. Zo hebben we in 8 dagen een prima basispakket meegekregen dat we in onze eigen praktijk kunnen inzetten.

CCR: Een mooie zachte techniek die de persoon uitnodigt om trauma’s die zich aan de wervelkolom hebben vastgezet, los te laten. Een behandeling die vaak als een verademing wordt ervaren. Zo mooi om te krijgen, zo dankbaar om te geven!

 

De wijze waarop Pauline de training heeft verzorgd, de manier hoe ze de verbinding tussen de cursisten in gang zette, was voortreffelijk. Dank je wel Pauline, ik heb ervan genoten!

Kortom: een aanrader!!

Groetjes Ina

 

 

Studente CCR: (dec.2020)

De ccr cursus ervaring
De cursus CCR heb ik als heel bijzonder ervaren, het heeft zeker mijn verwachtingen overstegen.
De lesdagen vlogen voorbij. Tijdens de lessen was de sfeer meestal erg geconcentreerd maar er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen en dingen te bespreken. De CCR behandelingen zijn niet moeilijk om te leren maar wel een heel nieuwe methode voor me. Fijn was het dat essentiële dingen herhaald werden en we kregen foto's van de aantekeningen en zelfs de hele uitvoering op video toegestuurd, deze is heel duidelijk en stap voor stap gefilmd; super!
De ervaringen van de behandelingen zelf waren spiritueel. Zowel in het geven als in het ontvangen ervan voelde ik telkens dat er energetisch en fysiek vanalles gebeurde bij elke deelnemer. Dit werkte na de cursus ook nog door. Sommige veranderingen in mijzelf waren thema's waar ik mij (al eerder) bewust van was. Maar er gebeurde energetisch ook heel veel waarvan ik niet precies kan benoemen wat er precies gebeurde. In ieder geval als een verandering in mijzelf wat voelt alsof er dingen aan het oplossen zijn die vast hadden gezeten. Bevrijdend, lichter. 
De avonden op de cursusdagen had ik vrijgehouden en die stilte was ook nodig om alles te verwerken.
Wat ik merk bij de mensen op wie ik heb geoefend is dat er een diepe ontspanning komt, en een bijzondere fysieke en/of energetische ervaring. In mijn praktijk ben ik na de cursus bewuster de energetische lagen aan het opmerken/voelen bij de cliënt.
Pauline is een goede docent. Heel bevlogen en haar enthousiasme is aanstekelijk :) Elke vraag of wanneer je iets nog niet helemaal snapt of in de vingers hebt, daar neemt ze uitvoerig de tijd voor om op te antwoorden of opnieuw te oefenen. Ze is heel serieus en betrokken, maar er is ook ruimte voor een grapje of deelmoment.
Ik denk dat elke cursist zich bij haar op zijn/haar gemak voelt omdat ze een warm persoon en zichzelf is.
Ik ben blij dat ik heb deelgenomen!
(Dec. 2020)
Studente CCR: (mei 2021)
 
 

Als shiatsutherapeut merkte ik dat ik steeds meer direct werd toegetrokken naar plekken in het lichaam zonder dat ik daar nu met de theoretische kennis echt aanleiding toe had. Een goede diagnose stellen is nodig maar het signaal dat het lichaam uitstraalt is minstens zo belangrijk.

De nacholing Central Channel Release stond al jaren bovenaan mijn lijstje, maar ik kon in Nederland nog geen mogelijkheid vinden om deze te volgen.Tot mijn grote blijdschap zag ik eind vorig jaar dat Pauline Tromp de opleiding aanbiedt. Direct ingeschreven voor de cursus CCR ongelijke benen en gelijke benen. En het volgen van deze modules heeft zo’n indruk gemaakt dat ik mijn ervaring graag wil delen.

De lesruimte is prettig en er is alle tijd en aandacht voor de cursist. Geen lange verhalen over persoonlijke issue’s, maar volgens een bepaald systeem op een enkele plaats aanraken, waarna het lichaam zelf aan de slag gaat om iets op te lossen. 

Geen dikke boeken om te bestuderen, geen onnodige kennis. Kijken, voelen en weten. Daar draait het om. Zien waar het lichaam op vast loopt en daarna ook letterlijk zien dat het oplost. 

Als je een therapeut bent die echt kan zien en voelen dan is dit een unieke manier om je cliënten een stap verder te kunnen laten zetten. Na het zien en voelen volgt het weten, door de goede begeleiding van Pauline, vanzelf. 

Ik ervaar dat mijn cliënten het ook een heel prettige manier vinden om behandeld te worden. Zonder dat ze nu echt snappen wat er gebeurt, wéten en voelen ze dat het heel veel doet en komen ze er graag voor terug om weer een stap verder te gaan.

 

(Mei 2021)Studente CCR ( mei 2021) 


Dank voor het mooie weekend.ik voel me herboren. Fijn dat je bekrachtigd dat wat ik voel tijdens een behandeling oké is. Ik voel me enorm gezien en gesteund. Door jou en ook door de mede studenten. Dat is een mooieveilige basis om in te ontdekken en transformeren. Ik voel me heel dankbaar hiervoor 🙏🏻

(Mei 2021)

 

Therapeute Eindhoven,  (september 2021)

een jaar na de scholing:

Mijn clienten zijn erg enthousiast over de ccr. 

Ben nog steeds heel blij dat ik deze bij jou gevolgd heb!