Bijscholing, nascholing Shiatsu

                                               

 

       Central Channel Release

 

Central channel release

 

De techniek CCR (afkorting voor Central Channel Release) is een manier om “het centrale kanaal” (=de wervelkolom/ruggenmerg) te ontladen. Hierdoor kunnen, de emoties, ervaringen, pijnen en/of trauma’s uit het verleden, die in de wervelkolom vast zijn gaan zitten , worden vrijgemaakt en afgevoerd.

Dit kan tevens een manier zijn, om onverklaarbare vormen van pijn die in het lichaam ervaren worden, te ontspannen en te laten verdwijnen uit het lichaam.
Het is de oorspronkelijke levenskracht, die vrij gemaakt kan worden door middel van Central Channel Release.

Wanneer de eigen levenskracht geblokkeerd is geraakt in het leven, door stress, trauma’s en/of ervaringen, stroomt de levensenergie niet krachtig door ons “centrale kanaal”.
Door het centrale kanaal te “verlossen” van deze blokkades uit ons verleden, kan de levenskracht herwonnen en “in ere herstelt” worden. Dit kan meer levensenergie geven in het dagelijks leven. De client kan zijn/haar oorspronkelijke gevoel van welbevinden weer terug krijgen. 
Door gebruik te maken van deze techniek wordt de client op een zachte manier aangeraakt en kan het lichaam zich op een diep niveau herstellen.

 

 

Wil je deze gevorderde shiatsu techniek leren?

Meld je dan aan voor info over de Central Channel Release trainingsdagen.

zodat je eigen leven als mens en therapeut verandert, en die van je clienten in je praktijk.

De training/scholing staat open voor mensen die shiatsu therapeut zijn of een andere vorm van  complementaire geneeskunde uitoefenen, en voor mensen die graag hun eigen leven willen verdiepen door middel van deze training/scholing CCR. (is dit laatste op jou van toepassing, dan vind er eerst een persoonlijk overleg plaats, alvorens je je kunt inschrijven, zodat je volwaardig kunt deelnemen)

 

De training : Central Channel Release :

vanaf maart 2021 starten er weer nieuwe introductiedagen. Zie voor de exacte data hieronder. 

 

De complete training in het Central Channel Release heeft weer veel nieuwe enthousiaste CCR beoefenaars gevormd.

Hieronder 1 review van een shiatsutherapeute in Eindhoven die de laatste training gevolgd en afgerond heeft. :

 

"De ccr cursus ervaring

De cursus CCR heb ik als heel bijzonder ervaren, het heeft zeker mijn verwachtingen overstegen.
De lesdagen vlogen voorbij. Tijdens de lessen was de sfeer meestal erg geconcentreerd maar er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen en dingen te bespreken. De CCR behandelingen zijn niet moeilijk om te leren maar wel een heel nieuwe methode voor me. Fijn was het dat essentiële dingen herhaald werden en we kregen foto's van de aantekeningen en zelfs de hele uitvoering op video toegestuurd, deze is heel duidelijk en stap voor stap gefilmd; super!
De ervaringen van de behandelingen zelf waren spiritueel. Zowel in het geven als in het ontvangen ervan voelde ik telkens dat er energetisch en fysiek vanalles gebeurde bij elke deelnemer. Dit werkte na de cursus ook nog door. Sommige veranderingen in mijzelf waren thema's waar ik mij (al eerder) bewust van was. Maar er gebeurde energetisch ook heel veel waarvan ik niet precies kan benoemen wat er precies gebeurde. In ieder geval als een verandering in mijzelf wat voelt alsof er dingen aan het oplossen zijn die vast hadden gezeten. Bevrijdend, lichter. 
De avonden op de cursusdagen had ik vrijgehouden en die stilte was ook nodig om alles te verwerken.
Wat ik merk bij de mensen op wie ik heb geoefend is dat er een diepe ontspanning komt, en een bijzondere fysieke en/of energetische ervaring. In mijn praktijk ben ik na de cursus bewuster de energetische lagen aan het opmerken/voelen bij de cliënt.
Pauline is een goede docent. Heel bevlogen en haar enthousiasme is aanstekelijk :) Elke vraag of wanneer je iets nog niet helemaal snapt of in de vingers hebt, daar neemt ze uitvoerig de tijd voor om op te antwoorden of opnieuw te oefenen. Ze is heel serieus en betrokken, maar er is ook ruimte voor een grapje of deelmoment.
Ik denk dat elke cursist zich bij haar op zijn/haar gemak voelt omdat ze een warm persoon en zichzelf is.
Ik ben blij dat ik heb deelgenomen!"

 

De data:
1e en 2e training/scholing zijn geweest. 
3e totale CCR training/scholing. 2021: 
je kunt je nog inschrijven, er zijn nog een paar plaatsen vrij. 
introductiedag: zaterdag 25 september 2021
"ongelijke-benen-weekeinde": vrijdag/zaterdag/zondag: 8/9/10 oktober 2021
tijd: 10.00 tot 16 uur.   tussen 13.00 en 14.00uur lunch pauze
"gelijke - benen - weekeinde": vrijdag/zaterdag/zondag: 19/20/21 november 2021
tijd: 10.00 tot 16 uur.   tussen 13.00 en 14.00uur lunch pauze
8e dag: zaterdag 11 december  2021

 

De kosten:
introductiedag: € 150.00  (1 dag)
gehele training/scholing : € 180,00  per lesdag ( totaal 7 dagen, totale kosten : €1260,00) 
wanneer je je binnen 1 week na de introductiedag, inschrijft voor de gehele training/scholing worden de kosten van de introductiedag in mindering gebracht op de kosten van de gehele training/scholing.
Ik hoop jullie van harte te mogen verwelkomen bij de (door KTNO) geaccrediteerde Central Channel Release training/scholing in 2021. onder deze bijzondere omstandigheden, waarbij je bijna privé les krijgt. 
het maximaal aantal deelnemers aan de totale training/scholing is 6 personen. 

 

Nieuwsgierig geworden? stuur een mail

 

 

 

Voor meer informatie en/of aanmelding  neem contact op.